Aandelen Ceconomy kopen

Wil je beleggen in Ceconomy aandelen? Op deze pagina kan je direct Ceconomy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ceconomy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ceconomy raadplegen. Ceconomy is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CEC.DE.

Waar kan je Ceconomy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ceconomy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ceconomy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ceconomy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ceconomy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ceconomy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ceconomy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ceconomy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ceconomy

Ceconomy is een Duitse detailhandelaar in specifiek consumentenelektronica en geldt als beheerder van met name de consumentenketens Mediamarkt en Saturn – ook in Nederland bepaald niet onbekend-  en doet dat via de Media Markt Saturn Retail Group. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en het hoofdkwartier van Ceconomy staat in het Duitse Düsseldorf.
 
De aandelen van de onderneming staan genoteerd aan de SDAX. Bijna een kwart van alle aandelen zijn in handen van de Franse multinational Fnac Darby, terwijl ook een groot aantal aandelen in eigendom zijn van het Russische M Video.