Aandelen Celanese kopen

Wil je beleggen in Celanese aandelen? Op deze pagina kan je direct Celanese aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Celanese. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Celanese raadplegen. Celanese is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CE.

Waar kan je Celanese aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Celanese kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Celanese?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Celanese. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Celanese?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Celanese? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Celanese

Celanese staat ook wel bekend als Hoechst Celanese en is onderdeel van Fortune 500. Het bedrijf is actief op het gebied van technologie en speciale materialen.
Het bedrijf heeft het hoofdkwartier in Irving, Texas. Op de New York Stock Exchange wordt het bedrijf openbaar verhandeld als CE. Dochtermaatschappij is Ticona en Celanese is ook nog eens een S&P 500 component én een Russell 1000 component. Boven alles is Celanese een toonaangevend producent van acetylproducten, tussenproducten voor bijna alle grote industrieën en is de grootste producent van VAM. Celanese is met name actief in Noord Amerika, Europa en Azië.