Aandelen Cellnex kopen

Wil je beleggen in Cellnex aandelen? Op deze pagina kan je direct Cellnex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cellnex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cellnex raadplegen. Cellnex is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLNX.E.

Waar kan je Cellnex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cellnex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cellnex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cellnex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cellnex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cellnex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cellnex is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cellnex.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cellnex

De aandelen van het Spaanse Cellnex worden verhandeld op de beurs in de Spaanse hoofdstad Madrid onder de noemer BME. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je tegenwoordig in Barcelona en het bedrijf werd opgericht in 2008. Bekende dochterondernemingen van Cellnex zijn Retevision en Cellnex Telecom. Cellnex is overigens ook al jarenlang in Nederland actief, en dat op het gebied van telecom infrastructuur.
Cellnex geldt als een van de belangrijkste infrastructuurproviders voor draadloze telecommunicatie in Europa. In Nederland is het specifiek actief in antennemasten, broadcasting torens, datacenters en ook reclamemasten.