Aandelen Cenovus Energy kopen

Wil je beleggen in Cenovus Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Cenovus Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cenovus Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cenovus Energy raadplegen. Cenovus Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CVE.

Waar kan je Cenovus Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cenovus Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cenovus Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cenovus Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cenovus Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cenovus Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cenovus Energy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cenovus Energy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Cenovus Energy

Cenovus Energy is een geïntegreerd olie- en aardgas bedrijf dat domicilie houdt in Calgary in de staat Alberta in Canada. De onderneming is gesticht in 2009 na een splitsing van Encana Corporation  in twee aparte bedrijven. Cenovus is zich vanaf dat moment meer en meer gaan toeleggen op oliezand activa.
Aandelen van Cenovus Energy staan as CVE verhandeld op de New York Stock Exchange. Bekende dochter is onder meer FCCL Oil Sands Partnership. Behalve op de beurs in New York staan de aandelen van het bedrijf genoteerd op de beurs van Toronto.