Aandelen Centamin kopen

Wil je beleggen in Centamin aandelen? Op deze pagina kan je direct Centamin aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Centamin. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Centamin raadplegen. Centamin is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CEY-L.

Waar kan je Centamin aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Centamin kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Centamin?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Centamin. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Centamin?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Centamin? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Centamin is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Centamin.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Centamin

Centamin is een alom gerespecteerd en succesvol goudmijnbedrijf dat zich specifiek richt op de Arabian Nubian Shield. Het bedrijf heeft kantoren in Londen, in Mount Pleasant en in West Australië en in Alexandrië in Egypte. Het statutaire hoofdkantoor van Centamin is gevestigd in Jersey.
De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Londen Stock Exchange (verhandeld onder de aanduiding CEY) en de Toronto Stock Exchange en is bovendien onderdeel van de FTSE 250 index. Het bedrijf is opgericht in 1970 en in Suhari heeft het goudmijnbedrijf een bekende dochteronderneming.