Aandelen Centene kopen

Wil je beleggen in Centene aandelen? Op deze pagina kan je direct Centene aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Centene. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Centene raadplegen. Centene is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNC.

Waar kan je Centene aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Centene kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Centene?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Centene. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Centene?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Centene? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Centene

Centene is multi-line managed care ondernemer. Het fungeert als een belangrijke tussenpersoon voor zowel dor de overheid gesponsorde als particulier verzekerde zorgprogramma’s. Centene is het op een na grootste beursgenoteerde onderneming in de staat Missouri en is opgericht door  Elizabeth ‘Betty’ Brinn.
Aandelen Centene worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam CNC. Het hoofdkwartier van Centene vind je in Saint Louise in Missouri. Bekende dochterondernemingen van Centene zijn Health Net en WellCare. Centene is ondertussen S&P 500 bedrijf geworden en een S&P 500 component. Centene werd in 1984 opgericht overigens.