Aandelen Centennial Resource Development kopen

hWil je beleggen in Centennial Resource Development aandelen? Op deze pagina kan je direct Centennial Resource Development aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Centennial Resource Development. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Centennial Resource Development raadplegen. Centennial Resource Development is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdagGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDEV.

Waar kan je Centennial Resource Development aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Centennial Resource Development kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Centennial Resource Development?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Centennial Resource Development. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Centennial Resource Development?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Centennial Resource Development? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Centennial Resource Development

De aandelen van Centennial Resource Development staan op de Nasdaq genoteerd als CDEV. De onderneming geldt als een onafhankelijke olieproducent dat met name actief is in het gebied rond Delaware en het bekende Basin en voor een deel in het Permian Basin. Het bedrijf werd gesticht in 2015 en koos voor Denver in de staat Colorado als hoofdvestiging.
Bekende dochteronderneming is Centennial Resource Production en belangrijke eigendommen van de onderneming zijn areaalblokken. De onderneming kreeg na de oprichting overigens eerst de naam Silver Run Acquisition Corporation. Vanaf 2016 kreeg het de huidige naam.