Aandelen Centennial Resource Development kopen: analyse & koers

hWil je beleggen in Centennial Resource Development aandelen? Op deze pagina kan je direct Centennial Resource Development aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Centennial Resource Development. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Centennial Resource Development raadplegen. Centennial Resource Development is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdagGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDEV.

Waar kan je Centennial Resource Development aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Centennial Resource Development kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Centennial Resource Development?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Centennial Resource Development. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Centennial Resource Development?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Centennial Resource Development? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Centennial Resource Development

Sterke punten Centennial Resource Development

 • Aanwezigheid in aantrekkelijke olie- en gasgebieden: Centennial Resource Development opereert in belangrijke olie- en gasgebieden, zoals het Permian Basin. Deze gebieden staan bekend om hun grote reserves en potentieel voor winstgevende olie- en gasproductie.
 • Groeipotentieel: Het bedrijf heeft mogelijkheden voor groei door middel van exploratie en productie van nieuwe olie- en gasbronnen, evenals door middel van acquisities en samenwerkingsverbanden.
 • Efficiënte operaties: Centennial Resource Development heeft aandacht besteed aan het verbeteren van de efficiëntie van zijn operaties, waardoor de productiekosten kunnen worden verlaagd en de winstgevendheid kan worden vergroot.
 • Focus op milieuvriendelijke praktijken: Het bedrijf heeft aandacht besteed aan het verminderen van de milieu-impact van zijn activiteiten. Ze hebben initiatieven genomen om watergebruik te verminderen en om te investeren in milieuvriendelijke technologieën.

Zwakke punten Centennial Resource Development

 • Volatiliteit van grondstofprijzen: Centennial Resource Development is afhankelijk van de prijs van olie en gas, die aanzienlijke schommelingen kunnen vertonen. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid en financiële prestaties van het bedrijf.
 • Marktexposure: De olie- en gasindustrie kan gevoelig zijn voor veranderingen in de marktvraag, geopolitieke factoren en regelgeving. Centennial Resource Development kan worden beïnvloed door deze externe factoren die buiten hun controle liggen.
 • Financiële schuld: Het bedrijf heeft een aanzienlijke schuldpositie, wat een bron van financiële druk kan zijn, met name tijdens perioden van lage olie- en gasprijzen.
 • Risico’s in verband met milieu en regelgeving: De olie- en gasindustrie is onderhevig aan strenge milieu- en regelgevingsnormen. Centennial Resource Development kan geconfronteerd worden met risico’s en kosten in verband met naleving van deze regelgeving.

Over Centennial Resource Development

De aandelen van Centennial Resource Development staan op de Nasdaq genoteerd als CDEV. De onderneming geldt als een onafhankelijke olieproducent dat met name actief is in het gebied rond Delaware en het bekende Basin en voor een deel in het Permian Basin. Het bedrijf werd gesticht in 2015 en koos voor Denver in de staat Colorado als hoofdvestiging.

Bekende dochteronderneming is Centennial Resource Production en belangrijke eigendommen van de onderneming zijn areaalblokken. De onderneming kreeg na de oprichting overigens eerst de naam Silver Run Acquisition Corporation. Vanaf 2016 kreeg het de huidige naam.

aandeel centennial resource development kopen

Wel of niet aandelen Centennial Resource Development kopen?

Centennial Resource Development is een bedrijf dat actief is in de olie- en gassector. Maar is het de moeite waard om aandelen van Centennial Resource Development te kopen? Laten we eens kijken naar de situatie.

Voordat we verder gaan, moeten we begrijpen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Het is belangrijk om je huiswerk te doen voordat je investeert. Centennial Resource Development opereert in een volatiele industrie waarin de olie- en gasprijzen sterk kunnen schommelen.

Als je geïnteresseerd bent in de energiesector en gelooft in de groeimogelijkheden van olie- en gasbedrijven, kan het kopen van aandelen van Centennial Resource Development interessant zijn. Het bedrijf heeft activa in de Permian Basin, een gebied met aanzienlijke olie- en gasreserves.

Aan de andere kant is het belangrijk om te onthouden dat de olie- en gasindustrie gevoelig is voor verschillende factoren, zoals geopolitieke gebeurtenissen en schommelingen in de marktvraag. Deze factoren kunnen de prestaties van Centennial Resource Development beïnvloeden.

In conclusie, het kopen van aandelen van Centennial Resource Development brengt risico’s met zich mee, maar kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die geloven in de groeimogelijkheden van de olie- en gassector. Doe je huiswerk, wees bewust van de risico’s en neem een weloverwogen beslissing.