Aandelen CenterPoint Energy kopen

Wil je beleggen in CenterPoint Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct CenterPoint Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CenterPoint Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CenterPoint Energy raadplegen. CenterPoint Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNP.

Waar kan je CenterPoint Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CenterPoint Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CenterPoint Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CenterPoint Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CenterPoint Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CenterPoint Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CenterPoint Energy

CenterPoint Energy maakt deel uit van de Fortune 500 lijst en is een bekend elektriciteit en aardgasbedrijf. Het verzorgt de markt in diverse staten in Amerika als bijvoorbeeld Arkansas, Louisiana, Minnesota, Mississippi, Oklahoma en Texas.
CenterPoint Energy deed haar werk aanvankelijk onder de naam Reliant Energy, NorAm Energy, Houston Industries en HL&P. Het hoofdkantoor bevindt zich in Houston, Texas. Ondertussen werkt de onderneming innig amen met autoproducent Ford als het gaat om de oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Het bedrijf wordt openbaar verhandeld op de NYSE als CNP, is een DJUA-component en S&P 500 component.