Aandelen Centrica kopen

Wil je beleggen in Centrica aandelen? Op deze pagina kan je direct Centrica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Centrica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Centrica raadplegen. Centrica is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNA-L.

Actuele koers van het aandeel Centrica

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Centrica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Centrica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Centrica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Centrica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Centrica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Centrica

Centrica is een groot internationaal nutsbedrijf. Het hoofdkantoor staat in het Engelse Windsor. Behalve in het Verenigd Koninkrijk is Centrica ook actief in delen van Noord-Amerika. Ondertussen heeft het ook voet aan wal in Europa. Zo was het eigenaar van Oxxio. Eneco nam Oxxio later echter over van Centrica voor een bedrag van 72 miljoen euro.

De aandelen van Centrica worden op de London Stock Exchange verhandeld onder de aanduiding CNA. Centrica is actief vanaf het jaar 1997 en bekende dochterondernemingen van het bedrijf zijn British Gas en Direct Energy. Centrica is ondertussen ook een FTSE 100 component.