Aandelen CenturyLink kopen

Wil je beleggen in CenturyLink aandelen? Op deze pagina kan je direct CenturyLink aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CenturyLink. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CenturyLink raadplegen. CenturyLink is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTL.

Waar kan je CenturyLink aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CenturyLink kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CenturyLink?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CenturyLink. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CenturyLink?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CenturyLink? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CenturyLink

CenturyLink is een technologiebedrijf dat wereldwijd actief is. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier gevestigd in Monroe, Louisiana. De onderneming houdt zich vooral bezig met communicatie, netwerkdiensten, beveiliging, cloudoplossingen en ook spraak en beheerde services.
CenturyLink is onderdeel van de S&P 500 index en van de Fortune 500. Het bedrijf wordt openbaar verhandeld als CTL op de New York Stock Exchange. CenturyLink heeft haar bedrijf opgedeeld in drie verschillende onderdelen: Enterprise Business, Small Business en Residential. Het bedrijf bestaat al vanaf 1930 en heeft in Level 3 Communications een interessante dochteronderneming.