Aandelen Cerner kopen

Wil je beleggen in Cerner aandelen? Op deze pagina kan je direct Cerner aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cerner. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cerner raadplegen. Cerner is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CERN.

Waar kan je Cerner aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cerner kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cerner?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cerner. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cerner?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cerner? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Cerner

Cerner
Cerner, opgericht in 1979, is een bekend Amerikaans bedrijf dat zich heeft toegelegd op oplossingen, diensten, apparatuur en hardware voor informatietechnologie op het gebied van gezondheid.
Ondertussen werken meer dan 27.000 fabrieken over heel de wereld met de alom bewierookte producten van Cerner, dat in North Kansas City domicilie houdt. Bij Cerner werken zo’n 25.000 mensen en Cerner maakt zo’n 5 miljard dollar omzet per jaar. Cerner is actief op de beurs, op de Nasdaq en de S&P 500 om precies te zijn, en stond lange tijd onder CEO-schap van medeoprichter Neal Patterson. Toen die in 2017 stierf, nam Brent Shafer de vacante positie in.