Aandelen CEZ kopen

Wil je beleggen in CEZ aandelen? Op deze pagina kan je direct CEZ aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CEZ. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CEZ raadplegen. CEZ is een aandeel uit Tsjechië. Het aandeel wordt verhandeld in Tsjechische Kroon aan de PSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CEZ.

Waar kan je CEZ aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CEZ kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel CEZ?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CEZ. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CEZ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CEZ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CEZ is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CEZ.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CEZ

CEZ is een beursgenoteerde onderneming uit Tsjechië.  Het energiebedrijf heeft het hoofdkantoor gevestigd in de Tsjechische hoofdstad Praag. Aandelen van het bedrijf staan onder meer genoteerd aan de FX-index van de Praagse effectenbeurs. 
Eigenaar van CEZ is het Ministry of Finance of the Czech Republic. Het bezit zeventig procent van de aandelen van CEZ.  CEZ Distribuce en CEZ Prodej zijn twee bekende echterondenemingen van het energiebedrijf.  Al jarenlang werken er rond de 30.000 mensen bij CEZ.  De onderneming beschikt over energiecentrales in Tsjechië, Polen en Bulgarije en over kerncentrales in Temelin en Dukovany.