Aandelen CF Industries kopen

Wil je beleggen in CF Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct CF Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CF Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CF Industries raadplegen. CF Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CF.

Waar kan je CF Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CF Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CF Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CF Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CF Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CF Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CF Industries

CF Industries is zowel producent als distributeur van kunstmest. De hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Deerfield in de staat Illinois. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als CF.
CF Industries maakt met name kunstmest met stikstof, op jaarbasis gemiddeld zo’n 14 miljoen ton per jaar. De productie vindt plaats op zes locaties. Een daarvan staat in Donaldsville en die fabriek wordt gezien als een van de grootste fabrieken van Noord Amerika. Opvallend; binnen de kosten die gemaakt worden is de kostenpost aardgas de grootste. CF Industries werd in 1946 opgericht, aanvankelijk als boerencorporatie die luisterde naar de naam Central Farmers Fertilizers Company. Deze organisatie deed de inkoop voor boeren.