Aandelen CGI kopen

Wil je beleggen in CGI aandelen? Op deze pagina kan je direct CGI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CGI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CGI raadplegen. CGI is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GIB.

Waar kan je CGI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CGI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CGI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CGI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CGI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CGI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CGI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CGI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CGI

CGI is een wereldwijd actief en zeer bekend Canadees bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in informatietechnologie, systeemintegratie, outsourcing en andere oplossingen, Het hoofdkantoor van CGI staat in het Canadese Montreal. De afkorting CGI staat oorspronkelijk voor Consellors, Gestion en Informatique. 
De aandelen van CGI worden op de Toronto Stock Exchange verhandeld als  GIB.A.  In Logica en Acando AR heeft het twee bekende dochterbedrijven. CGI is een zeer succesvol bedrijf dat werd opgericht door Serge Godin en André  Imbeau, die wat betreft hun ideeën dus een vooruitziende blik hebben gehad.