Aandelen Change Healthcare kopen

Wil je beleggen in Change Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Change Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Change Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Change Healthcare raadplegen. Change Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHNG.

Waar kan je Change Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Change Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Change Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Change Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Change Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Change Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Change Healthcare

Sterke punten Change Healthcare

 • Breed scala aan diensten: Change Healthcare biedt een breed scala aan diensten en oplossingen op het gebied van gezondheidszorgtechnologie, waaronder financiële, klinische en analytische diensten.
 • Gevestigde positie in de markt: Het bedrijf heeft een gevestigde positie en een sterke aanwezigheid in de gezondheidszorgsector, met een groot klantenbestand en langdurige relaties met zorgverleners en betalers.
 • Technologische innovatie: Change Healthcare blijft investeren in technologische innovatie om de efficiëntie en kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren, zoals het gebruik van AI, data-analyse en interoperabiliteit.
 • Gezondheidszorganalyses: Het bedrijf beschikt over geavanceerde analytische mogelijkheden waarmee ze waardevolle inzichten kunnen bieden aan zorgverleners en betalers voor het verbeteren van de gezondheidsresultaten en kostenbeheersing.
 • Strategische samenwerkingen: Change Healthcare werkt samen met belangrijke spelers in de gezondheidszorgsector, waaronder ziekenhuizen, zorgverleners en technologiepartners, om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en de zorgervaring te verbeteren.

Zwakke punten Change Healthcare

 • Concurrentie in de markt: De gezondheidszorgtechnologiesector is competitief en Change Healthcare moet concurreren met andere grote spelers om klanten te behouden en nieuwe contracten binnen te halen.
 • Regelgevingsuitdagingen: De gezondheidszorgsector wordt gereguleerd door strikte wet- en regelgeving, en veranderingen in regelgeving kunnen invloed hebben op de activiteiten en winstgevendheid van Change Healthcare.
 • Privacy- en beveiligingsrisico’s: Aangezien Change Healthcare werkt met gevoelige gezondheidsgegevens, bestaat er een risico op gegevensinbreuken en schendingen van de privacy, wat hun reputatie en bedrijfsvoering kan schaden.
 • Afhankelijkheid van externe betalers: Het bedrijf is afhankelijk van betalers, zoals zorgverzekeraars en overheidsinstanties, voor een deel van hun inkomsten, wat kan leiden tot onzekerheid als betalingssystemen veranderen.
 • Impact van economische omstandigheden: Veranderingen in economische omstandigheden en budgetbeperkingen in de gezondheidszorgsector kunnen van invloed zijn op de vraag naar de diensten van Change Healthcare.

Over Change Healthcare

Change Healthcare biedt met name via de bekende dochterondernemingen software en analyses en netwerkoplossingen en diensten op het gebied van de gezondheidszorgtechnologie aan. Change Healthcare is niet gebonden aan Amerika alleen maar bedient klanten over heel de wereld.

De softwarespecialist die Change Healthcare heet werd overigens opgericht in 2006 en heeft in Nashville n de Amerikaanse staat Tennessee de hoofdzetel gevestigd. Change Healthcare was voorheen vooral bekend als Emdeon. Pas in 2015 kreeg het de naam Change Healthcare en ook onder die naam bleef het trendsetter op het gebied van gezondheidszorgtechnologie.

aandeel health catalyst kopen

Wel of niet aandelen Change Healthcare kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, vraag je je misschien af of Change Healthcare een goede investering is. Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Change Healthcare is een toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheidszorgtechnologie. Ze bieden diverse diensten en oplossingen aan zorgverleners en betalers in de gezondheidszorgsector.

Er zijn enkele sterke punten die pleiten voor het kopen van aandelen in Change Healthcare. Ze hebben een gevestigde positie in de markt en een breed klantenbestand, wat stabiliteit en groeimogelijkheden kan bieden. Bovendien blijft het bedrijf investeren in technologische innovatie om de gezondheidszorg te verbeteren en waardevolle inzichten te leveren.

Natuurlijk zijn er ook zwakke punten om rekening mee te houden. De concurrentie in de gezondheidszorgtechnologiesector is hevig, en veranderingen in regelgeving en privacy-uitdagingen kunnen impact hebben op het bedrijf. Bovendien is Change Healthcare afhankelijk van externe betalers en kan de economische situatie invloed hebben op de vraag naar hun diensten.

Het is belangrijk om je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid te overwegen voordat je besluit aandelen in Change Healthcare te kopen. Het kan verstandig zijn om grondig onderzoek te doen, de markttrends te volgen en advies in te winnen bij een financieel expert voordat je een beslissing neemt.