Aandelen Change Healthcare kopen

Wil je beleggen in Change Healthcare aandelen? Op deze pagina kan je direct Change Healthcare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Change Healthcare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Change Healthcare raadplegen. Change Healthcare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHNG.

Waar kan je Change Healthcare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Change Healthcare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Change Healthcare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Change Healthcare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Change Healthcare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Change Healthcare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Change Healthcare

Change Healthcare biedt met name via de bekende dochterondernemingen software en analyses en netwerkoplossingen en diensten op het gebied van de gezondheidszorgtechnologie aan. Change Healthcare is niet gebonden aan Amerika alleen maar bedient klanten over heel de wereld.
De softwarespecialist die Change Healthcare heet werd overigens opgericht in 2006 en heeft in Nashville n de Amerikaanse staat Tennessee de hoofdzetel gevestigd. Change Healthcare was voorheen vooral bekend als Emdeon. Pas in 2015 kreeg het de naam Change Healthcare en ook onder die naam bleef het trendsetter op het gebied van gezondheidszorgtechnologie.