Aandelen Charles Schwab kopen

Wil je beleggen in Charles Schwab aandelen? Op deze pagina kan je direct Charles Schwab aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Charles Schwab. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Charles Schwab raadplegen. Charles Schwab is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCHW.

Waar kan je Charles Schwab aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Charles Schwab kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Charles Schwab?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Charles Schwab. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Charles Schwab?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Charles Schwab? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Charles Schwab

Charles Schwab is een Amerikaanse multinational en is actief in de financiële dienstverlening. Het wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SCHW en is component van de S&P 500.
Charles Schwab werd opgericht in 1971 door –uiteraard- Charles Schwab. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco en ondertussen heeft de onderneming 345 vestigingen geopend. Charles Schwab geldt als de veertiende grootste bank in Amerika en de op twee na grootste vermogensbeheerder. Charles Schwab is bekend geworden als effectenmakelaar en elektrisch handelsplatform. Het levert bovendien bellegingseducatie en  discountmakelaarsdiensten en doet dat tegen een voor de consument zeer aantrekkelijke prijs.