Aandelen Charter Communications kopen

Wil je beleggen in Charter Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct Charter Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Charter Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Charter Communications raadplegen. Charter Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHTR.

Waar kan je Charter Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Charter Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Charter Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Charter Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Charter Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Charter Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Charter Communications

Charter Communications is een Amerikaans telecommunicatiebedrijf en ook een massamediabedrijf dat diensten biedt aan consumenten en bedrijven. Dit doen ze met name onder de naam Spectrum. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als CHTR. Hoofdzetel van Charter Communications vind je overigens in Stamford in de staat Connecticut.
Ondertussen is Charter Communications een Nasdaq 100 component geworden, zoals het ook een S&P 100 en een S&P 500 component is. Het bedient 26 miljoen klanten in veertien staten en is daarmee de op 1 na grootste kabelexploitant in de VS.