Aandelen Cheniere Energy kopen

Wil je beleggen in Cheniere Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Cheniere Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cheniere Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cheniere Energy raadplegen. Cheniere Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LNG.

Waar kan je Cheniere Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cheniere Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cheniere Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cheniere Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cheniere Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cheniere Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Cheniere Energy

Cheniere Energy is bekend geworden als bedrijf dat in vloeibaar aardgas doet en dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Houston, Texas. Het was in 2016 het eerste Amerikaanse bedrijf dat in staat was vloeibaar aardgas te exporteren.
Vanaf het jaar 2018 is Cheniere Energy een Fortune 500 bedrijf. De aandelen van Cheniere Energy worden openbaar verhandeld als LNG op de New York Stock Exchange. Het bedrijf zag het levenslicht in 1996 en hield zich aanvankelijk bezig met olie en gas. Vanaf het jaar 2000 richt het zich specifiek op de ontwikkeling van terminals voor vloeibaar aardgas.