Aandelen Chesapeake Energy kopen

Wil je beleggen in Chesapeake Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Chesapeake Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chesapeake Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chesapeake Energy raadplegen. Chesapeake Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHK.

Actuele koers van het aandeel Chesapeake Energy

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chesapeake Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel. <center?

Wil je actief beleggen in Chesapeake Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chesapeake Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Chesapeake Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chesapeake Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Chesapeake Energy

Chesapeak Energy is een bedrijf dat zich bezighoudt met de exploratie van koolwaterstoffen met de hoofdzetel in Oklahoma City. De onderneming dankt de naam aan de voorliefde van de stichter voor de regio Chesapeak Bay. Chesapeak Energy vind je terug op de Fortune 500 lijst en in 2019 slaagde de onderneming er in om 484.000 vaten olie-equivalent te produceren. 69 procent daarvan was aardgas, 24 procent aardolie en 7 procent aardgasvloeistoffen. Het bedrijf werd in 1989 opgericht en ging in 1992 naar de beurs. Chasepeak Energy heeft een strategie die gericht is op het boren van horizontale aardgasbronnen in onconventionele reservoirs.