Aandelen Chevron kopen

Wil je beleggen in Chevron aandelen? Op deze pagina kan je direct Chevron aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chevron. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chevron raadplegen. Chevron is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CVX.

Waar kan je Chevron aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chevron kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chevron?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chevron. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chevron?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chevron? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Chevron

Chevron hoeft amper nadere introductie en behoort tot de ‘supermajor’ oliemaatschappijen. Chevron wordt gerekend tot de zes grootste statusonafhankelijke oliemaatschappijen. Het hoofdkantoor staat in San Ramon. Bij de oliegigant werken ongeveer 45.000 mensen onder CEO-schap van Mike Wirth. Chevron haalt tussen de 100 en 200 miljard dollar omzet per jaar en heeft in Texaco een bekende dochteronderneming.
Chevron verwerkt de gewonnen olie vooral in de eigen raffinaderijen. Het bedrijf is in staat om per dag rond de twee miljoen vaten ruwe olie om te zetten in olieproducten. De zo geproduceerde brandstoffen voor motoren worden via een eigen en wereldwijd actief netwerk van tankstations verkocht.