Aandelen Chewy kopen

Wil je beleggen in Chewy aandelen? Op deze pagina kan je direct Chewy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chewy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chewy raadplegen. Chewy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHWY.

Waar kan je Chewy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chewy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chewy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chewy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chewy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chewy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Chewy

Chewy is gevestigd in de Amerikaanse staat Florida en geldt als een online retailer van dierenvoeding en andere aan huisdieren gerelateerde producten. De aandelen worden aan de New York Stock Exchange als CHWY verhandeld. Moederbedrijf is overigens PetSmart.
Chewy werd gesticht door Ryan Cohen en Michael Day en aanvankelijk heette de onderneming Mr. Chewy. Bij het starten van de onderneming zette Chewy heel slim voormalig werknemers van Amazon, PetSmart, Whole Foods Market en Wayfair op de belangrijkste posities. Sinds 2018 is er ook Chewy Pharmacy; een apotheek waar recept plichtige medicijnen voor huisdiere gehaald kunnen worden.