Aandelen Chewy kopen

Wil je beleggen in Chewy aandelen? Op deze pagina kan je direct Chewy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chewy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chewy raadplegen. Chewy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHWY.

Waar kan je Chewy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chewy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chewy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chewy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chewy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chewy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Chewy

Sterke punten Chewy

 • Leidende positie in de online dierenwinkelmarkt: Chewy is een toonaangevend bedrijf in de online dierenwinkelmarkt, met een groot klantenbestand en een sterke merkbekendheid. Het profiteert van de groeiende trend van online winkelen voor huisdierproducten.
 • Breed assortiment en gemakkelijke toegang tot producten: Chewy biedt een breed scala aan producten voor huisdieren, variërend van voeding en verzorgingsproducten tot speelgoed en accessoires. Klanten kunnen eenvoudig online bestellen en profiteren van snelle levering aan huis.
 • Klantgerichte benadering: Chewy legt de nadruk op klantenservice en streeft naar een uitstekende klantervaring. Het biedt persoonlijke ondersteuning, snelle reactietijden en een eenvoudig retourbeleid, waardoor klantenloyaliteit wordt opgebouwd.
 • Abonnementsservice en herhaalaankopen: Chewy heeft een abonnementsservice waarbij klanten automatisch regelmatig terugkerende producten kunnen ontvangen. Dit stimuleert herhaalaankopen en zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.

Zwakke punten Chewy

 • Intensieve concurrentie: De markt voor online dierenwinkels is competitief, met veel spelers die strijden om marktaandeel. Dit kan druk uitoefenen op de winstmarges van Chewy en vereist voortdurende investeringen in marketing en klantacquisitie.
 • Afhankelijkheid van externe logistieke partners: Chewy is afhankelijk van externe logistieke partners voor de levering van producten aan klanten. Eventuele problemen met de logistieke keten kunnen de levering vertragen en de klantervaring negatief beïnvloeden.
 • Risico van seizoensgebonden vraag: De vraag naar huisdierproducten kan seizoensgebonden zijn, waarbij bepaalde periodes van het jaar pieken in verkoop laten zien. Dit kan leiden tot volatiliteit in de inkomsten van Chewy en vereist een effectieve voorraadplanning.
 • Operationele kosten en logistieke uitdagingen: Het beheren van een complexe logistieke operatie, inclusief opslag, verpakking en verzending, brengt aanzienlijke kosten en uitdagingen met zich mee. Deze kosten moeten worden beheerd om de winstgevendheid te waarborgen.

Over Chewy

Chewy is gevestigd in de Amerikaanse staat Florida en geldt als een online retailer van dierenvoeding en andere aan huisdieren gerelateerde producten. De aandelen worden aan de New York Stock Exchange als CHWY verhandeld. Moederbedrijf is overigens PetSmart.

Chewy werd gesticht door Ryan Cohen en Michael Day en aanvankelijk heette de onderneming Mr. Chewy. Bij het starten van de onderneming zette Chewy heel slim voormalig werknemers van Amazon, PetSmart, Whole Foods Market en Wayfair op de belangrijkste posities. Sinds 2018 is er ook Chewy Pharmacy; een apotheek waar recept plichtige medicijnen voor huisdiere gehaald kunnen worden.

aandeel chewy kopen

Wel of niet aandelen Chewy kopen?

Heb je ooit gehoord van Chewy? Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van huisdierproducten en het bieden van online diensten voor huisdierbezitters. Maar is het een slim idee om aandelen in Chewy te kopen? Hoewel ik geen financieel adviseur ben, kan ik je wat inzichten geven om je te helpen bij je beslissing.

Laten we beginnen met de sterke punten van Chewy. Het bedrijf heeft een enorme klantenbasis en geniet van een groeiende populariteit onder huisdierbezitters. Het biedt handige online winkelmogelijkheden en een breed assortiment aan producten voor allerlei soorten huisdieren. Bovendien heeft Chewy een sterke focus op klantenservice, met snelle bezorging en vriendelijke ondersteuning.

Maar er zijn ook enkele mogelijke zwakke punten waar je rekening mee moet houden. Chewy opereert in een competitieve markt, met grote concurrenten zoals Amazon. Dit kan invloed hebben op de winstmarges van het bedrijf en het moeilijker maken om zich te onderscheiden. Daarnaast zijn er altijd risico’s verbonden aan investeren in individuele aandelen, omdat de markt volatiel kan zijn.

Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en eventueel professioneel advies in te winnen voordat je besluit aandelen Chewy te kopen. Overweeg ook je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Weeg alle factoren af en neem een weloverwogen beslissing die past bij jouw situatie.