Aandelen Chimera Investment kopen

Wil je beleggen in Chimera Investment aandelen? Op deze pagina kan je direct Chimera Investment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chimera Investment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chimera Investment raadplegen. Chimera Investment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CIM.

Waar kan je Chimera Investment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chimera Investment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chimera Investment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chimera Investment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chimera Investment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chimera Investment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Chimera Investment

Chimera Investment is een internationaal beheerde Real Estate Investment Trust dat werd opgericht in 2007. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in New York City.
Chimera Investment tracht aandeelhouders op langere termijn aantrekkelijk en voor risico gecorrigeerde rendementen te bieden. Dat doet het door dividenden en kapitaalbehoud, zoals het handelt in gewone en preferente aandelen. Chimera Investment belegt bovendien in zowel niet-agentschap als in agentschap-hypotheekactiviteiten. Chimera Investment wordt op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als CIM. Chimera Investment financiert de investeringen onder andere met repo-overeenkomsten en eigen vermogen.