Aandelen China Life kopen

Wil je beleggen in China Life aandelen? Op deze pagina kan je direct China Life aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Life. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Life raadplegen. China Life is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 2628.HK.

Waar kan je China Life aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Life kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Life?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Life. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Life?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Life? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Life is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Life.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over China Life

Het zeer bekende China Life heeft het hoofdkantoor gevestigd in Beijing en het houdt zich bezig met met name bezig met het aanbieden van levensverzekeringen en lijfrenteproducten. China Life maakte al eens onderdeel uit van de Fortune Global 500 Company lijst. Aandelen van China Life worden verhandeld  onder de noemer 601628.
China Life Insurance is met 68 procent van de aandelen van China Life de belangrijkste aandeelhouder. Ook China Securities en Central Huijin Investment hebben aandelen in de onderneming en een bekende  dochteronderneming is China Life Insurance Assets Management.