Aandelen China Longyuan Power kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in China Longyuan Power aandelen? Op deze pagina kan je direct China Longyuan Power aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Longyuan Power. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Longyuan Power raadplegen. China Longyuan Power is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0916.HK.

Waar kan je China Longyuan Power aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Longyuan Power kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel China Longyuan Power?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Longyuan Power. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Longyuan Power?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Longyuan Power? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Longyuan Power is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Longyuan Power.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over China Longyuan Power

China Longyuan Power is de grootste producent van windenergie in China en Azië waarvan de aandelen verhandeld worden op de beurs van Hong Kong onder de noemer 0916. De onderneming werd in 1993 opgericht en moeder is China Guodian Corporation. In Hero Asia Investment Limited heeft het een bekende dochteronderneming. 

China Longyuan is voor een deel dochter van het staatsbedrijf China Guodian Corporation. Het is verantwoordelijk voor de hernieuwbare energie. China Longyuan Power houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van windenergiecentrales. Het bedrijf heeft 24 procent van de windenergiemarkt in handen. 

aandeel china longyuan power kopen