Aandelen China Mobile kopen

Wil je beleggen in China Mobile aandelen? Op deze pagina kan je direct China Mobile aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Mobile. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Mobile raadplegen. China Mobile is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHL.

Waar kan je China Mobile aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Mobile kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Mobile?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Mobile. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Mobile?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Mobile? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf China Mobile

China Mobile is een telecommunicatiebedrijf dat alleen in China actief is. Het heeft in dat land liefst 70 procent van de mobiele telefonie markt in handen. China Mobile heeft honderden miljoenen klanten en hoort bij de vijftig grootste ondernemingen ter wereld als naar de omzet gekeken wordt.
China Mobile werd in 1997 opgericht en er werken (wisselend)tussen de 450.000 en 500.000 mensen. China Mobile geldt als specialist op het gebied van digitale televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Concreet heeft zo’n 70 procent van de Chinese bevolking de beschikking over draadloos breedband van China Mobile, dat liefst 90 procent van de omzet uit de telecommunicatie haalt.