Aandelen China overseas kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in China overseas aandelen? Op deze pagina kan je direct China overseas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China overseas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China overseas raadplegen. China overseas is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0688.HK.

Waar kan je China overseas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China overseas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel China overseas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China overseas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China overseas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China overseas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China overseas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China overseas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over China Overseas

China Overseas Land & Investment wordt niet zelden we Coli genoemd en is een dochter van China State Construction Engineering Corporation. Het bedrijf werd in 1979 opgericht in Hong Kong. De aandelen worden als 0688 verhandeld op de beurs in Hong Kong.
 
Bekende dochter van China Overseas is China Overseas Property Limited en behalve in Hong Kong is de onderneming gevestigd in Macau en een deel van het vasteland van China. China Overseas is in vier verschillende divisies actief. Daarvan vormen property development en property investments de twee belangrijkste.

aandeel china overseas kopen