Aandelen China Petroleum kopen

Wil je beleggen in China Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct China Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Petroleum raadplegen. China Petroleum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNP.

Waar kan je China Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf China Petroleum

China Petroleum is het grootste olie- en gasbedrijf dat China rijk is. Bovendien geldt de specialist in gas en olie als een van de grootste geïntegreerde energiegroepen ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dongcheng, Beijing. China Petroleum is een staatsbedrijf dat werd opgericht in 1988.
Bij de olie- en gasgigant werken meer dan een miljoen mensen. China Petroleum wordt bovendien gerekend bij de vier grootste bedrijven wereldwijd als alleen gekeken wordt naar de omzet. China Petroleum staat daarnaast ook al bekend om de enorme reserves die het heeft in de vorm van vaten olie-equivalent en ook aardgas.