Aandelen China Railway kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in China Railway aandelen? Op deze pagina kan je direct China Railway aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Railway. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Railway raadplegen. China Railway is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0390.HK.

Waar kan je China Railway aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Railway kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in aandelen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel China Railway?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Railway. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Railway?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Railway? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Railway is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Railway.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over China Railway

China Railway  is een internationale spoorwegmaatschappij van China,  In China werden de spoorwegen na de communistische machtsovername in 1949 genationaliseerd. China Railway viel tot 2013 onder de directe controle van het Chinese Ministerie van Spoorwegen.

China Railway heeft het hoofdkantoor in Peking.  De China Academy of Railway Sciences geldt als de meest bekende dochteronderneming van China Railway. China Railway geldt nog steeds als een staatsbedrijf en heeft de beschikking over bijna 22.000 locomotieven, bijna 800.000 goederenwagons en rond de 70.000 reizigerswagons. China Railway heeft 127.000 kilometer aan spoor te beheren. 

aandeel china railway kopen