Aandelen China Resources kopen

Wil je beleggen in China Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct China Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Resources raadplegen. China Resources is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0291.HK.

Waar kan je China Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over China Resources

China Resources is een Chinees staat conglomeraat met talloze bedrijven  in Hong Kong.  Het bedrijf is ook actief op het Chinese vasteland. Veel van de  ondernemingen van China Resources doen hun werk onder de naam CRC. Hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Hong Kong.
 
China Resources werd opgericht in 1938 en moedermaatschappij is SASAC. Bekende dochterondernemingen zijn China Resources Enterprises en de bekende oprichters van de onderneming zijn Zhou Enlai en Chen Yun. Zij namen met de oprichting een goed besluit want de onderneming is buitengewoon succesvol.