Aandelen China Shenhua kopen

Wil je beleggen in China Shenhua aandelen? Op deze pagina kan je direct China Shenhua aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Shenhua. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Shenhua raadplegen. China Shenhua is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1088.HK.

Waar kan je China Shenhua aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Shenhua kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Shenhua?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Shenhua. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Shenhua?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Shenhua? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Shenhua is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Shenhua.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over China Shenhua

China Shenhua Energy Company Limited stond ooit bekend als Shenhua of China Sherhur en is een bijzonder grote steenkoolproducent in China. De meerderheid van de aandelen van dit bedrijf zijn in handen van de staat, zoals dat altijd het geval is geweest. 
Aandeel van China Shenhua staan onder de noemer 601088 genoteerd op de beurs. Het bedrijf werd opgericht in 1995 en de hoofdvestiging bevindt zich in Peking, De Shenhua Group is het moederbedrijf van de specialist in steenkolen. Pt Gh Emm Indonesia is een bekende dochteronderneming van China Shenhua.