Aandelen China Telecom kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in China Telecom aandelen? Op deze pagina kan je direct China Telecom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Telecom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Telecom raadplegen. China Telecom is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0728.HK.

Waar kan je China Telecom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Telecom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel China Telecom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Telecom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Telecom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Telecom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in China Telecom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in China Telecom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over China Telecom

China Telecom is een Chinees Staatsbedrijf voor telecommunicatie,  Het is al de grootste aanbieder  van vaste telefonie en geldt als de op twee na grootste aanbieder van mobiele telecommunicatie. De aandelen worden onder de aanduiding 0728 openbaar verhandeld op de beurs van Hong Kong. China Telecom wordt in 1995 opgericht.

Bekende dochteronderneming is Telecom Americas Corporation. En moeder van China Telecom is de overheid van China en ook Sasac. China Telecom bestaat zelf overigens uit drie verschillende bedrijven: China Telecom Corporation Limited, China Communication Services Corporation en Besttine Holding.

aandeel china telecom kopen