Aandelen China Unicom kopen

Wil je beleggen in China Unicom aandelen? Op deze pagina kan je direct China Unicom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in China Unicom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel China Unicom raadplegen. China Unicom is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHU.

Waar kan je China Unicom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel China Unicom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel China Unicom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel China Unicom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in China Unicom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van China Unicom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over China Unicom

China Unicom is een Chinees staatsbedrijf en staat bekend als telecommunicatie operator. China Unicom wordt gerekend bij de vier grootste mobiele service providers ter wereld. Het staatsbedrijf werd in 1994 opgericht door het Ministerie van Spoorwegen, het Ministerie van Elektronica en Industrie en het Ministerie Electric Power Energy.
China Unicom startte als operator van GSM mobiele apparaten en breidde vervolgens fors uit. Sinds 2006 exploiteert het een CDMA netwerk in Macau. In 2009 kreeg het bedrijf een WCDMA-licentie voor China. Meer dan 125 miljoen mensen hebben ondertussen een GSM abonnement bij China Unicom. Daarnaast heeft het meer dan 40 miljoen CDMA abonnees.