Aandelen Chipotle kopen

Wil je beleggen in Chipotle aandelen? Op deze pagina kan je direct Chipotle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chipotle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chipotle raadplegen. Chipotle is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CMG.

Waar kan je Chipotle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chipotle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chipotle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chipotle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chipotle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chipotle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Chipotle

Chipotle Mexican Grill wordt vaak gewoon Chipotle genoemd. Het is een keten met zogenaamde snelle, informele restaurants die gevestigd zijn in Amerika, Groot Brittannië, Canada, Duitsland en Frankrijk. Chipotle kan en mag zich gerust een specialist in taco’s noemen, zoals dit ook geldt voor burrito’s.
Chipotle aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange en het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Newport Beach in Californië. Oprichter van Chipotle is Steve Ells die de onderneming in 1993 in Denver begon. Chipotle is component van de S&P 500 en het paradijs voor iedereen die van snel eten en specifiek burrito’s, bowls, taco’s en salads houdt.