Aandelen Chr Hansen kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Chr Hansen aandelen? Op deze pagina kan je direct Chr Hansen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chr Hansen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chr Hansen raadplegen. Chr Hansen is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHR.CO.

Waar kan je Chr Hansen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chr Hansen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chr Hansen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chr Hansen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chr Hansen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chr Hansen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Chr. Hansen

Chr. Hansen staat voor  Chr. Hansen A/S. Aandelen van dit bedrijf staan als CHR genoteerd aan de beurs in Kopenhagen. De onderneming heeft een rijke geschiedenis, want Chr. Hansen werd al in 1874 opgericht.  Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Horsholm in Denemarken.  De aandelen van Chr, Hansen staan genoteerd aan de Nasdaq.

In UAS Laboratories heeft Chr. Hansen een bekende dochteronderneming. In de kern houdt het bedrijf zich bezig met de bio-wetenschap en ontwikkelt het  producten als voedingsmiddelen, dranken en voor de voedings- en landbouwindustrie. Dat doet het op vijf locaties; twee in Duitsland, twee in Denemarken en een in Frankrijk. 

aandeel chr hansen