Aandelen Christian Dior kopen

Wil je beleggen in Christian Dior aandelen? Op deze pagina kan je direct Christian Dior aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Christian Dior. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Christian Dior raadplegen. Christian Dior is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDI.PA.

Waar kan je Christian Dior aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Christian Dior kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Christian Dior?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Christian Dior. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Christian Dior?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Christian Dior? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Christian Dior is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Christian Dior.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Christian Dior

Christian Dior wordt vaak kortweg Dior genoemd en is een Frans bedrijf in luxe goederen dat eigenlijk helemaal geen nadere introductie behoeft. Het bedrijf wordt gecontroleerd en voorgezeten door Bernard Arnault, een bekende Franse zakenman die ook aan het hoofd staat van een andere onderneming in luxegoederen, LVMH.
 
Dior bezit 42 procent van LVMH en heeft zelfs nog meer stemrecht, LVMH wordt gezien als de grootste op zijn gebied ter wereld. Christian Dior werd in 1946 opgericht en de aandelen worden op de Euronext aandelenbeurs in Parijs onder de aanduiding CDI verhandeld.