Aandelen Chubb kopen

Wil je beleggen in Chubb aandelen? Op deze pagina kan je direct Chubb aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Chubb. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Chubb raadplegen. Chubb is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CB.

Waar kan je Chubb aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Chubb kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Chubb?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Chubb. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Chubb?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Chubb? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf The Chubb

The Chubb zag het levenslicht in het Zwitserse Zurich, in het jaar 1882. Het is een wereldwijde aanbieder van verzekeringsproducten voor onroerend goed en verzekeringen. Dan gaat het specifiek om verzekeringen als een ongevallenverzekering, een ongevallen en gezondheidsverzekering en een levensverzekering.
The Chubb wordt beschouwd als het grootste beursgenoteerde bedrijf in de wereld en is ondertussen al in 54 landen actief. Het is actief op de NYSE en is bovendien onderdeel van de S&P 500 index. The Chubb werd in 1882 opgericht als een maritiem verzekeringsbedrijf dat kantoor hield in New York City. Het hield zich