Aandelen Church & Dwight kopen

Wil je beleggen in Church & Dwight aandelen? Op deze pagina kan je direct Church & Dwight aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Church & Dwight. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Church & Dwight raadplegen. Church & Dwight is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHD.

Waar kan je Church & Dwight aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Church & Dwight kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Church & Dwight?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Church & Dwight. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Church & Dwight?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Church & Dwight? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Church & Dwight

Church & Dwight is een belangrijke Amerikaanse producent van onder meer en hoofdzakelijk huishoudelijke producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ewing in de staat New Jersey. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van de onderneming openbaar verhandeld als CHD.
Water Pik en Viviscal zijn de meest bekende dochterondernemingen van Church & Dwight dat tal van verschillende producten maakt. Meest bekend zijn de Amm & Hammer lijn, van de bakpoeder. Deze lijn bestaat uit tal van producten die van bakpoeder gemaakt zijn. Hier valt bijvoorbeeld ook wasmiddel onder.