Aandelen CIGNA kopen

Wil je beleggen in CIGNA aandelen? Op deze pagina kan je direct CIGNA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CIGNA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CIGNA raadplegen. CIGNA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CI.

Waar kan je CIGNA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CIGNA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CIGNA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CIGNA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CIGNA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CIGNA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CIGNA

CIGNA is een wereldwijd opererende onderneming, gericht op de gezondheidszorg. Het bedrijf is gevestigd in Bloomfield, Connecticut en in Philadelphia, Pennsylvania. Missie van de onderneming is om zorg te bieden hoe, waar en wanneer de klant dat wenst.
Op de New York Stock Exchange wordt het bedrijf openbaar verhandeld als CI. Express Scripts is een dochteronderneming van CIGNA en de onderneming biedt medicare en medicaid producten, ziektekosten-, levens- en ongevallen verzekeringen en dat met name aan particulieren in de Verenigde Staten en op geselecteerde internationale markten. CIGNA, dat nauw samenwerkt met zorgverleners, doet behalve lopende operaties ook in run-off operaties.