Aandelen Cincinnati Financial kopen

Wil je beleggen in Cincinnati Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Cincinnati Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cincinnati Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cincinnati Financial raadplegen. Cincinnati Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CINF.

Waar kan je Cincinnati Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cincinnati Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cincinnati Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cincinnati Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cincinnati Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cincinnati Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cincinnati Financial

Cincinnati Financial biedt vooral onder de naam The Cincinnati Insurance Company eigendoms- en ongevallen verzekeringen aan. Dat doet het eveneens onder namen als The Cincinnati Indemnity Company en de The Cincinnati Casualty Company. De aandelen van de onderneming staan genoteerd op de Nasdaq als CINF.
Het hoofdkwartier van Cincinnati Financial vind je in Fairfield, Ohio. Het bedrijf zag in 1950 het levenslicht. Berekend is dat het bedrijf 1,01 procent heeft van alle premies voor binnenlandse verzekeringen en ongevallen verzekeringen van de Verenigde Staten. Wat betreft het marktaandeel is het bedrijf dan ook een van de twintig grootste bedrijven van Amerika.