Aandelen Cinemark kopen

Wil je beleggen in Cinemark aandelen? Op deze pagina kan je direct Cinemark aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cinemark. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cinemark raadplegen. Cinemark is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNK.

Waar kan je Cinemark aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cinemark kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cinemark?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cinemark. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cinemark?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cinemark? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cinemark

Cinemark is een zeer bekende bioscoopketen. Eigenaar van Cinemark is Cinema Holdings, een onderneming die actief is in Noord en Zuid Amerika en Taiwan. Cinemark is met de hoofdzetel gevestigd in Plano in Texas in het Dallas-Fort Worth gebied.
Cinemark kan en mag ondertussen overigens gezien worden als de grootste bioscoopketen van Brazilie waar het over een marktaandeel van maar liefst dertig procent beschikt, een hoog percentage voor een bioscoop. Lee Ry Mitchel is de grondlegger van Cinemark, die de onderneming op 7 juni 1984 oprichtte en die als buitengewoon succesvol omschreven kan worden.