Aandelen Cineworld kopen

Wil je beleggen in Cineworld aandelen? Op deze pagina kan je direct Cineworld aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cineworld. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cineworld raadplegen. Cineworld is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CINE-L.

Waar kan je Cineworld aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cineworld kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Cineworld?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cineworld. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cineworld?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cineworld? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cineworld is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cineworld.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Cineworld

Cineword wordt alom beschouwd als de op 1 na grootste bioscoopketen ter wereld. Het heeft tegenwoordig de beschikking over ruim 9500 schermen op een kleine 800 verschillende locaties in landen als onder andere Engeland, Amerika, Canada, Ierland, Polen en ook Roemenië. Je treft de bioscopen aan onder namen als Regal, Picturehouse, Cinema City en Yes Planet.
Cineworld’s hoofdkantoor vind je in Brentford en Steve Wiener geldt als de grondlegger van de grote bioscoopketen. Hij deed dat in 1994 in Stevenage in Engeland. Bekende dochter van Cineworld is wel de Regal Entertainment Group.