Aandelen Cintas kopen

Wil je beleggen in Cintas aandelen? Op deze pagina kan je direct Cintas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cintas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cintas raadplegen. Cintas is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTAS.

Waar kan je Cintas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cintas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cintas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cintas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cintas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cintas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cintas

Cintas biedt gespecialiseerde diensten aan bedrijven in Noord Amerika en doet dat vanuit het hoofdkantoor in Cincinnati in Ohio. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als CTAS. Oprichters van de onderneming zijn Richard Farmer en naamgenoot Richard T. Farmer. Dat deze zij in 1929. Cintas is een Nasdaq 100 en een S&P 500 component.
Cintas vervaardigt en implementeert uniforme huisstijlprogramma’s. Daarnaast biedt het entreematten, toiletreiniging en benodigdheden, tegel- en tapijtreiniging, eerste hulp producten en producten die de veiligheid bevorderen. Daarnaast levert het ook nog eens promotiematerialen. Het bedrijf is bekend geworden door de televisieseries ‘Bar Rescue’ en ‘Hotel Impossible’.