Aandelen Citi Group kopen

Wil je beleggen in Citi Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Citi Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Citi Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Citi Group raadplegen. Citi Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool C.

Waar kan je Citi Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Citi Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Citi Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Citi Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Citi Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Citi Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Citi Group

Citi Group is de op een na grootste Amerikaanse bank. Het bedrijf ontstond na een samengaan van Citicorp en Travelers Group, in april 1998. De aandelen worden onder de aanduiding C verhandeld op de New York Stock Exchange. Bekende dochterondernemingen zijn de Citibank en Banamex.
Citi Group was na de fusie enige tijd de grootste financiële instelling op aarde. De vroege historie van de bank gaat veel verder terug in de tijd en start met de oprichting van de City Bank of New York.  Ondertussen is de Citi Group wereldwijd actief en levert het diensten aan overheden, bedrijven en particulieren.