Aandelen Citi Handlowy kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Citi Handlowy aandelen? Op deze pagina kan je direct Citi Handlowy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Citi Handlowy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Citi Handlowy raadplegen. Citi Handlowy is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BHW:WSE.

Waar kan je Citi Handlowy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Citi Handlowy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Citi Handlowy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Citi Handlowy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Citi Handlowy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Citi Handlowy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Citi Handlowy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Citi Handlowy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Citi Handlowy

Sterke punten Citi Handlowy

 • Solide financiële positie: Citi Handlowy heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een solide financiële positie.
 • Diverse klantenbasis: Het bedrijf heeft een sterke en diverse klantenbasis, wat gunstig is voor beleggers.
 • Goede reputatie: Citi Handlowy heeft een goede reputatie in de financiële sector en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn dienstverlening.
 • Investeringen in nieuwe technologieën en innovatieve producten: Het bedrijf heeft aangegeven te willen blijven investeren in nieuwe technologieën en innovatieve producten om te blijven groeien.

Zwakke punten Citi Handlowy

 • Concurrentie in de financiële sector: De concurrentie in de financiële sector is hoog en kan een uitdaging vormen voor Citi Handlowy om te blijven groeien.
 • Regelgeving: Regelgeving kan een belemmering vormen voor de groei van Citi Handlowy en kan invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Economische onzekerheid: Net als bij andere bedrijven kan economische onzekerheid invloed hebben op de prestaties van Citi Handlowy.
 • Risico’s van investeren in aandelen: Investeren in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee en beleggers moeten zich hiervan bewust zijn voordat ze besluiten om te investeren in Citi Handlowy of een ander bedrijf.

Over Citi Handlowy

Citi Handlowy is een Poolse bank die is gevestigd in het Poolse Warschau. De bank werd opgericht in 1870 en het is dan ook een van de oudste banken van zowel Polen als van Europa. Als bovendien gekeken wordt naar de omvang van de bank wat betreft de activa, dan is het een van de tien grootste banken die Polen rijk is. Het bekleedt overigens de achttiende plaats wat betreft het aantal verkooppunten in Polen.

Citi Handlowy werkt overigens vaak onder de naam Citi en de Citigroup geldt als eigenaar van de bank, De aandelen van de bank worden overigens onder de aanduiding BHW verhandeld op de beurs in Warschau. Dom Maklierski Banka is een bekende dochteronderneming, Citibank Overseas is de moedermaatschappij.

aandeel citihandlowy kopen

Wel of niet aandelen Citi Handlowy kopen?

Citi Handlowy is een van de grootste banken in Polen en biedt een breed scala aan financiële diensten aan, zoals sparen, beleggen en lenen. Maar is het verstandig om te investeren in aandelen van deze bank?

Voordat je besluit om te investeren, is het belangrijk om te kijken naar de prestaties van de bank. Citi Handlowy heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een solide financiële positie. Het bedrijf heeft ook een sterke en diverse klantenbasis, wat gunstig is voor beleggers.

Daarnaast heeft Citi Handlowy een goede reputatie in de financiële sector en heeft het verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn dienstverlening. Het bedrijf heeft ook aangegeven te willen blijven investeren in nieuwe technologieën en innovatieve producten om te blijven groeien.

Het investeren in aandelen van Citi Handlowy kan daarom een ​​goede keuze zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en groeiende belegging op de lange termijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat je jezelf goed moet informeren voordat je besluit om te investeren.

Als je besluit om te investeren in aandelen van Citi Handlowy, is het verstandig om de ontwikkelingen in de financiële sector en de prestaties van de bank te blijven volgen. Het is ook aan te raden om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in aandelen van Citi Handlowy of een ander bedrijf.