Aandelen Citi Handlowy kopen

Wil je beleggen in Citi Handlowy aandelen? Op deze pagina kan je direct Citi Handlowy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Citi Handlowy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Citi Handlowy raadplegen. Citi Handlowy is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BHW:WSE.

Waar kan je Citi Handlowy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Citi Handlowy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Citi Handlowy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Citi Handlowy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Citi Handlowy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Citi Handlowy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Citi Handlowy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Citi Handlowy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Citi Handlowy

Citi Handlowy is een Poolse bank die is gevestigd in het Poolse Warschau. De bank werd opgericht in 1870 en het is dan ook een van de oudste banken van zowel Polen als van Europa. Als bovendien gekeken wordt naar de omvang van de bank wat betreft de activa, dan is het een van de tien grootste banken die Polen rijk is. Het bekleedt overigens de achttiende plaats wat betreft het aantal verkooppunten in Polen.
Citi Handlowy werkt overigens vaak onder de naam Citi en de Citigroup geldt als eigenaar van de bank, De aandelen van de bank worden overigens onder de aanduiding BHW verhandeld op de beurs in Warschau. Dom Maklierski Banka is een bekende dochteronderneming, Citibank Overseas is de moedermaatschappij.