Aandelen CITIC kopen

Wil je beleggen in CITIC aandelen? Op deze pagina kan je direct CITIC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CITIC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CITIC raadplegen. CITIC is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0267.HK.

Waar kan je CITIC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CITIC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CITIC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CITIC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CITIC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CITIC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CITIC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CITIC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Citic

Citic Pacific is een zeer bekend conglomeraat met Hongkong als centraal punt.  De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Main Board an de Hong Kong Stock Exchange. Bovendien is het onderdeel van de Hang Seng Index. Meer dan de helft van de aandelen van Citc Pacific is in eigendom van een Chinese Staatsbedrijf, de Citic Group.
 
De aandelen worden verhandeld op de beurs in Hongkong onder de noemer 0267. Het bedrijf werd in 1990 opgericht en China Citic Bank en Dah Ching Hong zijn bekende dochters.