Aandelen Citrix Systems kopen

Wil je beleggen in Citrix Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct Citrix Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Citrix Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Citrix Systems raadplegen. Citrix Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTXS.

Waar kan je Citrix Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Citrix Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Citrix Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Citrix Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Citrix Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Citrix Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Citrix Systems

Glas, keramiek en verwante producten, dat is waar Corning zich mee bezig houdt, materiaal dat speciaal wordt ingezet voor industriële en wetenschappelijke toepassingen. Het bedrijf stond tot 1989 bekend als Corning Glass Works, waarna de huidige naam gevoerd werd. Corning is met name bekend geworden door Pyrex voor hittebestendig glas.
Corning is nadrukkelijk een high-tech bedrijf dat veel van de middelen besteedt aan onderzoek en ontwikkeling. Momenteel houdt de onderneming zich bezig met vijf hoofdsectoren: displaytechnologie, milieutechniek, life science, telecommunicatie en speciale materialen. Corning is ook bekend van een nieuw soort glasvezel, ClearCurved, Dit glasvezel is gebaseerd op nanotechnologie, en kan uitstekend in de kleinere bochten gelegd worden. Daardoor is dit soort glasvezel geschikt voor de laatste meters naar de klant.