Aandelen City Developments kopen

Wil je beleggen in City Developments aandelen? Op deze pagina kan je direct City Developments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in City Developments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel City Developments raadplegen. City Developments is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool C09.SGX.

Waar kan je City Developments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel City Developments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel City Developments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel City Developments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in City Developments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van City Developments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in City Developments is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in City Developments.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over City Developments

City Developments wordt kortweg en in de volksmond ook wel CityDev genoemd en is een in Singapore gevestigde en alom gerespecteerde vastgoedorganisatie. Opvallend is de grote variëteit en diversiteit van panden die door City Developments ontwikkeld zijn. De aandelen van City Developments worden op de beurs in Singapore onder de aanduiding C09 verhandeld.
De onderneming werd opgericht in september 1963. Het hoofdkwartier vind je zoals gezegd in Singapore en bekende dochteronderneming is W. Singapore Sentosa Cove. Moederbedrijf daarentegen is de Hong Leong Financial Group.