Aandelen CK Asset Holdings kopen

Wil je beleggen in CK Asset Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct CK Asset Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CK Asset Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CK Asset Holdings raadplegen. CK Asset Holdings is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1113.HK.

Waar kan je CK Asset Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CK Asset Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CK Asset Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CK Asset Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CK Asset Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CK Asset Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CK Asset Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CK Asset Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CK Asset Holdings

CK Asset Holdings was lange tijd bekend als Cheung Kong Property Holdings. Het is een projectontwikkelaar die officieel staat geregistreerd op de Kaaimaneilanden. Het hoofdkantoor staat echter gewoon in Hong Kong. Aandelen van CK Asset Holdings staat als 113 genoteerd op de beurs in Hong Kong.
CK Asset Holdings werd in 1950 opgericht en Green King is een van de meest bekende dochterondernemingen. Het bedrijf is ontstaan als een rechtstreeks uitvloeisel van de herstructuratie van Cheung  Kong Holding. Dat bedrijf wilde de vastgoedbedrijven in aparte ondernemingen ondergebracht zien.