Aandelen CK Hutchison kopen

Wil je beleggen in CK Hutchison aandelen? Op deze pagina kan je direct CK Hutchison aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CK Hutchison. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CK Hutchison raadplegen. CK Hutchison is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0001.HK.

Waar kan je CK Hutchison aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CK Hutchison kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CK Hutchison?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CK Hutchison. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CK Hutchison?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CK Hutchison? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CK Hutchison is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CK Hutchison.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CK Hutchison

CK Hutchison is een direct uitvloeisel van de fusie die plaats vond tussen Hutchinson Whampoa ltd en Cheung Kong Holding en geldt als een Chinees conglomeraat. De hoofdzetel huist in Hong Kong. De activiteiten van CK Hutchison zijn zeer uiteenlopend en wisselend van aard en zijn niet in een hokje te plaatsen.
 
Aandelen staan op de beurs van Hongkong genoteerd als 0001. Li-ka Shing is de oprichter van het bedrijf, iets dat plaatsvond in 2014. Bekende dochters van CK Hutchison zijn onder meer Kruidvat, Wind Tre en ook CK Life Sciences.