Aandelen Clariant kopen

Wil je beleggen in Clariant aandelen? Op deze pagina kan je direct Clariant aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Clariant. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Clariant raadplegen. Clariant is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLN.VX.

Waar kan je Clariant aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Clariant kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Clariant?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Clariant. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Clariant?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Clariant? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Clariant is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Clariant.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Clariant

Clariant is een bekend chemiebedrijf. In het Zwitserse Muttenz staat het hoofdkantoor. Clariant houdt zich bezig met de productie van fijnchemicaliën, die door 100 verschillende bedrijven geproduceerd worden en onderverdeeld zijn in tien business-units waaronder additieven, emulsies en pigmenten. De aandelen van Clariant worden onder de naam CLN verhandeld p de Zwitserse beurs.
Clariant is een spin-off van Sandoz, dat zelf verder ging onder de vleugels van Novartis. Vervolgens nam Clariant bedrijven als BTP, Ciba en Hoechst over en ontstonden onder de vlag van Clariant ondertussen meer dan honderd verschillende bedrijven.